Qui som

L’ABADA, Associació de Bibliotecaris, Arxivers i Documentalistes d’Andorra va néixer l’any 1991, amb la voluntat de reunir i facilitar els intercanvis i experiències entre els professionals del sector de la informació.

La junta directiva d’aquesta primera etapa es va dissoldre l’any 1995 i l’activitat de l’associació va quedar aturada.

Després d’alguns anys sense funcionar, L’ABADA reprengué l’activitat amb ganes renovades i entusiasme, intentant representar al màxim al nostre sector professional: biblioteques públiques, escolars, centres de documentació i arxius.

Durant aquesta segona etapa l’activitat de l’associació va ser força intensa, organitzant cursos anualment, conferències, sortides professionals, etc., fins el 2007, any en què l’activitat es va veure aturada de nou.

Ara, arribant ben bé a finals del 2009, volem reactivar-la i donar-li una nova empenta. Entenem que l’associació pot aportar mitjans a la formació continuada del personal, pot fomentar intercanvis i contactes amb biblioteques de països veïns o impulsar qualsevol altre iniciativa d’interès per al sector.

Així doncs, les nostres activitats aniran encaminades, sobretot, a posar en coneixement dels habitants del país el treball que duem a terme dins el món de la informació i la formació continuada dels professionals o interessats en la cultura del llibre, la lectura i les noves tecnologies en documentació.

Actualment la junta d’ABADA la formen:

Presidenta: Pepi Diéguez

Vicepresidenta: Inés Sánchez

Tresorera:  Júlia Fernández

Secretària: Lidia Arbués

Vocals: Enma Hernández, Beth Gil, Gabriela Paino i Mar Majoral

Anuncis
%d bloggers like this: